За Нас

За Нас

Ние сме млада, изцяло българска компания стартирала 2021 година. Визията ни и мисията ни са да направим планетата ни едно по-приятно за дишане място и да осигурим кислород и за вашите финанси. Win-Win ситуация, ние отглеждаме няколко дървете или цяла гора вместо теб, ти получаваш доходност и допирнасяш за по-чистият въздух, от който всички имаме нужда.

Какво е Grow Your Forest и защо го правим сега?


Гората е живот, няма гора- няма живот, има само пустиня. Никога въздухът, който дишаме не е бил в лошо състояние от сега, в 2021 година. Омръзна ни, искаме да направим нещо по въпроса, но не сами, а с голяма група хора мислещи по същия начин. Какво има за теб?

Можеш да ни дадеш възможност да посадим и отгледаме твоята гора, за едно по-добро твое и на планетата Земя бъдеще . Да направиш крачка за една нова перспектива, една нова възможност.


Какво не ни харесва към момента?

Сече се поголовно и не се залесява. Въздуха който дишаме вече не е същият, повсеместна суша, сухи и горещи летни месеци, и при най малкия дъжд се получават някъде наводнения. Много от видовете характерни за нашата географска ширина , растения и животни вече са на ръба на изчезването. Ние осъзнаваме колко сериозна е ситуацията.

Затова създадохме GrowYourForest/ПосадиГора

Ние сме екип, който знае какво прави и защо го прави. Имаме сериозен опит в оглеждането на гори и реализирането на продукция, както и чудесна комуникация и отношения в екипа. Готови сме да се развиваме и работим! Всички, които са част от нашия екип Иво, Лозан, Иван, Алекс, Галя, Юлиан с радост ще приветстваме разрастването на общността, което ще доведе до общата цел - по-чист въздух за нас и децата ни.


Ще ти представим 1 човек от екипа ни подробно:
Инж.Лозан Лозев, от 6 години се занимава с изграждането на плантации и гори от Пауловния, Рейки мастер и Мер Ка Ба практикуващ. Всичко избороено прави с много любов и отдаденост. Има чудесно семейства с двама сина. На 53 години е постигнал финансова свобода. Притежаващ няколко успешни бизнеса и богато портфолио от инвестиции в различни области. Лозан е главния ни технолог, отговарящ пряко за растежа и обработката на горите.

Научи

Регистрирай се

Избери си подходящ за теб план Получавай доходност

Започни сега!

Често задавани въпроси

Намерете отговори на Вашите въпроси:

Ние сме млада, изцяло българска компания стартирала 2021 година. Визията ни и мисията ни са да направим планетата ни едно по-приятно за дишане място и да осигурим кислород и за вашите финанси. Win-Win ситуация, ние отглеждаме гора вместо вас, вие получавате доходност и допирнасяте за по-чист въздух, от който всички имаме нужда.

Необходимо е да избереш раздел "Включи се" от www.growyourforest.bg и първоначално да направиш своята безплатна регистрация с потребителско име и парола. След това може да избереш предпочитания от теб инвестиционен план, както и начина на плащане, който ти предпочиташ.

Препоръчваме ти преди да инвестираш и стартираш в GrowYourForest да се запознаеш с общите условия и правила, действащи с абсолютно зачитане на закона и всички нормативни уредби в Българското законодателство. Общите условия можеш да видиш тук (линк към Общи условия)

Всички средства се получават в твоят бек офис (административен панел на сайта) след вход с потребителско име и парола. Изцяло в ръцете на потребителя е решението кога тези средства да бъдат изпратени към банкова сметка или карта или да се ре-инвестират в платформата с цел подобряване на доходността при желание от страна на съответния потребител.

Ще се радваме да получим обратна връзка от теб по какъвто и да е повод, за нас най-ценния контакт е този с нашите потребители, някой ден надяваме се и приятели. Тук в този линк: https://www.growyourforest.bg/contact можеш да ни оставиш съобщение или директно да се обадиш на телефонния ни номер, за да получиш търсената от теб информация. Винаги ще бъдем на линия, за да помогнем или съдействаме с определен казус. Логин: https://www.growyourforest.bg/login Вход към по-чист въздух и финансова свобода: