Вземи своето Пауловния дърво тук.

Ти получаваш своето Пауловния дърво, ние ще засадим още 2 благодарение на теб!

Засади своето Пауловния дърво и гледай как расте пред очите ти. Вълнуващо е!

За всяко засадено дръвче GrowYourForest ще добави още 2 и така всички даваме своя принос.

Често Задавани Въпроси

Ние сме млада, изцяло българска компания стартирала 2021 година. Визията ни и мисията ни са да направим планетата ни едно по-приятно за дишане място и да осигурим кислород и за вашите финанси. Win-Win ситуация, ние отглеждаме гора вместо вас, вие получавате доходност и допринасяте за по-чист въздух, от който всички имаме нужда.

Необходимо е да избереш раздел „Включи се“ от www.growyourforest.bg и първоначално да направиш своята безплатна регистрация с потребителско име и парола. След това може да избереш предпочитания от теб инвестиционен план, както и начина на плащане, който ти предпочиташ.

Препоръчваме ти преди да инвестираш и стартираш в GrowYourForest да се запознаеш с общите условия и правила, действащи с абсолютно зачитане на закона и всички нормативни уредби в Българското законодателство. Общите условия можеш да видиш тук 

Всички средства се получават в твоят бек офис (административен панел на сайта) след вход с потребителско име и парола. Изцяло в ръцете на потребителя е решението кога тези средства да бъдат изпратени към банкова сметка или карта или да се ре-инвестират в платформата с цел подобряване на доходността при желание от страна на съответния потребител.

Ще се радваме да получим обратна връзка от теб по какъвто и да е повод, за нас най-ценния контакт е този с нашите потребители, някой ден надяваме се и приятели.

Тук в този линк: https://www.growyourforest.bg/contact можеш да ни оставиш съобщение или директно да се обадиш на телефонния ни номер, за да получиш търсената от теб информация. Винаги ще бъдем на линия, за да помогнем или съдействаме с определен казус.

Логин: https://www.growyourforest.bg/login

Вход към по-чист въздух и финансова свобода:

Регистрирай се

Стани наш партньор сега!

В 21-ви век ставаме свидетели на унищожаването на ресурсите на планетата

Всички имаме нужда от промяна.

И то сегa!

Започни с нещо малко, но съществено,
с Grow Your Forest можеш да направиш първата стъпка!